Martine Sieverding

Heeft in 1999 haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond aan de ACTA te Amsterdam.

Na het behalen van haar diploma is zij gaan werken binnen de verschillende werkvelden in de tandheelkunde. Zij werkte in twee algemene tandartspraktijken en in een praktijk voor parodontologie en implantologie.

In de algemene praktijken was haar werk variërend van het geven van poetslessen aan kinderen tot het behandelen van volwassenen met lichte tot ernstige tandvleesproblemen (gingivitis/parodontitis). In de praktijk voor parodontologie en implantologie behandelde zij met name volwassenen met ernstige tandvleesproblemen (parodontitis), maar ook mensen met implantaten.

In 2001 kreeg zij de mogelijkheid haar werkdagen uit te bereiden in de parodontologie en implantologie waar zij zich verder kon specialiseren. Hier is zij werkzaam geweest tot eind 2014. Momenteel werkt Martine als zelfstandig mondhygiëniste bij M2 Mondhygiësten.

Marloes Veenman

Heeft in 1998 haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond. Vervolgens is zij gaan werken bij een tandarts met passie voor parodontologie, waar zij heel veel ervaring heeft opgedaan om mensen met zeer ernstige tandvleesproblemen te begeleiden.

Daarna is zij bij een algemene praktijk gaan werken. Binnen deze praktijk heeft zij veel preventief werk gedaan en vele kinderen begeleid met poetslessen.

Vervolgens is zij toch weer teruggekeerd naar een praktijk voor parodontologie en implantologie, waar zij vanaf 2009 tot eind 2014 heeft gewerkt. Aldaar is er nog meer kennis vergaard over de wisselwerking van mondgezondheid en diverse ziektebeelden. Heden werkt zij met veel plezier als zelfstandig mondhygiëniste bij M2 Mondhygiënisten.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen of heeft u een vraag?