Gebitsverzorging en slechte adem

Gebitsverzorging en slechte adem

Gebitsverzorging: twee maal keer 2 minuten
Om uw mond gezond te houden, moet u tandplak verwijderen. Tandplak is een wit-geel laagje wat moeilijk zichtbaar is en ontstaat op en tussen uw tanden en kiezen en op de overgang naar het tandvlees. Als u de tandplak niet goed verwijdert, zorgen de bacteriën die in de tandplak zitten ervoor dat uw tandvlees ontstoken raakt.

Met een goede mondhygiëne houdt u tanden, kiezen en tandvlees gezond. Twee keer per dag minimaal twee minuten tandenpoetsen met fluoride tandpasta vormt hiervoor de basis. Een tandenborstel alleen maakt de ruimte tussen uw tanden en kiezen niet altijd goed schoon. Hiervoor zijn verschillende hulpmiddelen zoals flossdraad, tandenstokers of ragers. Elk gebit is anders, M2 mondhygiënisten kan voor u bekijken welke methode het meest geschikt is.

Slechte adem: tandvlees en tong
Een slechte adem heeft bijna altijd te maken met ontstoken tandvlees en aanwezige bacteriën achter op de tong. Het is niet prettig, vooral niet voor uzelf. M2 mondhygiënisten helpt u ervan af! We reinigen het gebit, verwijderen daarbij het aanwezige tandsteen en geven u instructies voor de juiste mondverzorging thuis. Hierdoor verbetert de conditie van het tandvlees doorgaans snel, waardoor deze klachten verdwijnen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen of heeft u een vraag?